Арестуваха мъжа, който прати 24-годишната Ванеса в болница след жесток побой,

...
Арестуваха мъжа, който прати 24-годишната Ванеса в болница след жесток побой,
Коментари Харесай

Арестуваха Цветомир, който преби жена си, а после пусна обява с нейния номер в розов сайт

Арестуваха мъжа, който прати 24-годишната Ванеса в болница след нечовечен побой, оповестиха от пресцентъра на пловдивската полиция. Той е арестуван за едно денонощие във Второ районно ръководство. Това се случва, откакто насилникът бе разгласен за общодържавно търсене.

По първични данни 29-годишният Цветомир Пенков е с дебело престъпно досие и присъди. Той сега е в изпитателен период поради присъда за шофиране след приложимост на опиати.

Миналата седмица 24-годишната Ванеса бе призната по неотложност в пловдивска болница. Жертвата е постъпила за лекуване в УМБАЛ " Свети Георги " с хематоми по цялото тяло и лице, счупени таз, крайници и ребра. Първоначално пред медиците е поддържала версията, че пострадванията са поради рухване по стълбите, само че малко по-късно признала истината за домашното принуждение, на което е подложена не за първи път. 

Във съдбовния ден мъжът е оставил жена си в безпомощна и кървяща, със строшен таз и бедро, и е избягал дружно с едногодишното им дете. Има данни, че той е карал Ванеса да чисти кръвта, която струи от нея, макар че костта на крака й е стърчала на открито. Той е оставил детето им при родителите си, които живеят във Видин и се скрил. Родителите на Ванеса са съумели дружно с полицията да вземат детето, само че настояват, че Цветомир траял да заплашва момичето.

Пенков остана към седмица след побоя на независимост, като през това време поства вулгарни смешки и разнообразни постове във фейсбук профила си, даже разгласява публикация за секс услуги в alo.bg, като е дал номера на дамата, която след нанесените контузии, ще остане близо 2 месеца на легло. " Не вярвай на никого, животът е цялостен с подправени хора! ", " Силен човек е този, който е удрян от ориста и наранен от хората, само че все пак има силата да остане добър, ухилен и обективен ", написа Пенков в профила си, заемайки позата на жертва. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР